Together we can create anything...

Idag är en speciell dag... Idag är den dagen då jag har en fjuttig månad med en tjej som är omöjlig att sätta ord på, det går inte att beskriva kärleken till dig.
Jag vill att du och jag ska vara vi för jämt!


stay you. just you.

Du tar bort all smärta.
Allt det onda jag en gång fått känna.
Du gör min dag till något minnesvärt
och du ger mig ett liv som jag vill leva.


Att ha dig så nära, det är det bästa som hänt mig.
Du gör mig galen, på ett jävligt bra sätt.

I wanna show you.

Jag vill visa dig att du är hela världen för mig. Jag vill även visa världen att du är livet för mig - utan dej vid min sida vill jag aldrig stå. Jag vill att du ska gå med mig, sida vid sida - hand i hand - skrattandes och gråtandes - rullstol och rulator... Skitsamma du förstår poängen. Kom ihåg att det är du. Ingen annan kan få mig att känna lyckan jag känner med dig!


Get here if you can.

Då var man på väg till hemstaden igen och jag kan inte mer än att le när jag blickar tillbaka på helgen som varit. Må denna dag bli lika bra...på något vis.


Gaaaaaaah.

Nu skulle jag ha begett mig till skolan . Eller inte. Jag insåg precis att mötet är framflyttat 1,5 h. Suck! Då blir det väl sängen igen då! Godnatt.


Something to die for.

Alla hjärtans dag idag då och det enda jag hoppas på är att få träffa min fina tjej! Hoppas bara att dagen blir lika bra som jag hoppats på **

Ink.

Och så var det dags att få mer färg på kroppen. Åh, du lyckliga tanke!!!!


It's just your cheek!

Jag vet att du undrar vad jag sysslar med ibland-att jag inte är _normal_.
Men jag skulle göra det mesta för dej ju. Med dej vill jag jämt va. Så snälla, försök förstå ett tag . Det kommer gå över men just idag står man o stampar!


Karin Jansson, såklart!

Jag vill att du ska veta hur underbart glad du gör mig. Hur du förgyller min vardag även de dagar jag har det jobbigt. Du är så förbaskat fin, Karin. Kan inte riktigt beskriva med mitt eget vokabulär hur bra jag faktiskt mår i din närhet, men det hoppas jag du förstår - att jag vill vara med dig hela tiden.
Så, jag vill bara typ tacka dig för att du verkligen står ut med mig, mitt riktiga jag... I ditt liv vill jag fan finnas och bredvid dej vill jag alltid stå! Du är min starkaste drog. För mig är du finast!


My heart skipped a beat.

Ville bara säga att jag dog nu. Jag är så jäkla glad o klockan är halv 8?.... Skumt!


I'll be coming with....you.

Jag vet inte vart jag ska börja. Vad jag ska få gjort och sagt... Men jag börjar med att kurera mig för nu SKA jag bli frisk!


For once...

Du ville veta vad jag tänker o tycker... Det är nämligen så att jag är galet beroende av dig. Även du sätter ner din fot o säger att detta inte är riktigt okej but the worst part is there's no one else to blame...
I have lost myself again, and i am no where to be found....Det är typ så jag känner...


And after all...

Jag visste att konsekvenserna skulle hinna ikapp oss. Jag visste hela tiden att det skulle hända. Dock ändrar det inte min uppfattning om dej och det vill jag att du ska veta. Att få hålla dej är nog fan ändå det bästa jag vet.
Jag vill ju att det ska vara du och jag...


in the arms of a devil?

when the morning comes it'll be to late... i am in a world where i'm loved for being....me.

and all that....what?

Jag trodde du hade förstått. jag trodde du hade helt klart för dej varför jag försökt fly/springa/rymma. men du stannade kvar. Varför? allt jag ville var att du skulle förstå att en framtid med mig inte är någon vidare framtid, för någon utav oss. jag tittar varken ljust eller mörkt på framtiden då jag tar den som den kommer men just nu ser den lite krånglig ut för min del. Men i alla fall, du stannade kvar och med det så tappar jag greppet över min egen värld. MIN VÄRLD. MITT LIV. MIN NUTID. allt det som en gång varit en självklarhet är jag nu redo att offra? jag vet inte.. jag önska bara att någon någon gång skulle kunna förstå sig på mig och mitt tänkande men nej, det är nog för mycke begärt. allt kan just nu dra lite smått åt helvete. Dock är inte allt negativt det är bara jag som valt att ösa på med alla mina minus och med det tar jag samhällsboken och pluggar.

dot dot.


please, let me in.

"There's no way to describe all the love I feel inside. I want to hug you until my arms fall off. I want to kiss you until we can't breathe. All the things I want are not things I need. I only need you and your love to set me free.

follow me in to the dark.

Idag är en speciell dag som betytt speciellt mycket för mig. Dock vet jag inte varför men har fått sån där älskad ensamtid. Även jag behöver den. Så under min ensamtid såg jag till att städa och tvätta och pangpoff så vet jag vart jag har alla mina kläder! Score! Jag ville även passa på att säga att jag faktiskt vill ha en lillasyster nu. Konstigt nog. Men nu är det bara 3-4 månader kvar!

Back to life.

Jag dör av att höra dej le, att få känna dina andetag och få känna din speciella doft runt omkring mig. Jag tror jag börjar med att kalla med besatt!


a silent sound of you.

Tänker på allt. Tänker på allt sånt som en gång varit en väldigt stor del i mtt liv. Jag kan inte längre gråta då jag har en tjock fasad av lycka. Jag är glad. Jag mår bra igen och jag känner att nu klarar jag det mesta. Jag vill att du ska förstå att jag behöver dig i mitt liv.

no regret.

Var hos min fina K idag. Det var uppskattat. Dock hände en del relativt pinsamma grejer men sånt får man leva med ** Idag bär det av till ida för att ha en "kaloriernas afton". Just idag mår jag extra bra. Och just idag vill jag kunna slappna av och bara kunna vara jag.

i just cant let you go.

Du har varit med mig, sida vid sida, i snart 3 år. Att behöva släppa taget om något man älskar är en obeskrivlig känsla. Jag vill bara kunna spola ner dej och sedan glömma allt som varit. Jag har haft mitt roliga men samtidigt kan jag inte förstå varför du kom in i mitt liv. Du förvärrade allt och all tillit försvann. Du har skadat mig sedan dag ett. Du har gjort mina drömmar till de värsta och mina dagar till de mest onormala nåhonsin. Jag lever för mitt liv just nu men samtidigt kan jag inte låta bli att le åt det som vi en gång hade. Snälla. Låt mig nu få släppa taget o börja om från ruta ett!

don't stop push it now...

Att åka från nyköping till norrköping och vidare mot linköping är en jävla massa resande men jag åker i alla fall till något bra! For you i would do anything i would commit any sin I would travel all over the world for you and the sad thing is, it's true. There's no reason to stay in this place... The monolog is taking over again. I want to take you in with my arms wide open Im not broken anymore though. I feel like i am a person again.

dance like you did.

Beskåda. Beundra. Jag vet inte vart världen för mig. Jag kan säga att just idag är jag slutkörd och just idag så känner jag en längtan, en besatthet eller ännu ett avvikande beteende i min vardag. I alla fall har min dag varit fantastiskt fantastisk och jag väljer att blunda för verkligheten och lever kvar i min värld ett tag till, bara för att jag har en abstinens..,

it's just a part of me.

sitter på min gamla skola i Nyköping.... blev precis påmind om när jag själv skulle orientera i sjuan. hemskt blev det. istället för att rundan skulle ta 4 timmar så var vi långt utanför kartan, åt helvete åt något håll jag aldrig varit på. När vi sedan ringde 118 118 så kunde vi börja lokalisera oss..men de fick komma och hämta oss... det visade sig att vi sprungit ca 1,5 mil utanför kartan och jag fick därmed ett IG i orientering. ett hemskt minne jag kommer att minnas för jämt.

i alla fall så åkte jag hit för att gå till tandläkarn. min tand hade gått av förra året och eftersom jag då låg sjuk med hepatit b så tog jag mig aldrig till denna lilla håla. så jag ska nu göra en rotfyllning, pga att en tand gick av förra året......SUCK!
jag hade inte fått några nya hål så det var ju...skönt! men hej rotfyllning.


i wanna be your mist.

sitter i skolan, kul...eller nått. men jaha, har fått klagomål över att jag uppdaterar för sällan men jag vet att jag kommer misslyckas med även det. i alla fall, jag sa det nyss och jag säger det igem, jag är i skolan?????? wtf. karin är här med. puss


RSS 2.0