We're just two lost souls, swimming in a fish bowl.

Face to face with my life, face to face with my destiny.

Jag har många gånger tänkt på framtiden, vad som kommer att ske härnäst. Men nu släpper jag taget om livet och låter allt få leka lite till. Jag är glad, jag är lycklig. Jag är din....


It smells like vanilla.

And yes, i am in looooove.


and it's all because of you.

Nu beger jag mig till jobbet med tankarna på att jag inte vill till nyköping så snart som jag ska. Bara ihår snöade det en halv meter snö däR. Vi har typ 2 cm...! Men för att verka mer positiv så kan jag säga att jag är galet lycklig över att jag ska få en syster. En syster att "visa verkligheten" för. Fan. Du kommer typ 18 år sent... men det gör väl inget. Men snart är du ett liv med egna känslor och med eget matintag, känns skumt men det blir nog bra! På torsdag blor det the sounds som kommer till platens i linköping. Kommer bli gaaaaalet! But i kind of like it.

What are you?

I don't know why you said all those things... HAPPY girl.


Heya!


What would the moon look like if we watched it together?

Suddigt, oklart, mindre skarpt med andra ord.
Allt jag hör i huvudet är ekandet efter nattens andetag. Ljudet av tystnaden och höra lungorna andas våra gemensamma andetag.
Jag vet att jag inte alltid är en dans på en fin grön äng. Snarare tvärtom. Jag kan vara svår. Du ger mig ofta tecken på att du är härdad vilket leder till en lättnad för mig.
Jag vill dock att du ska veta att jag inte heller kastar mig in i saker och ting... But please, all i want is a world full of peace...


What would life be like?

Jag tror jag öppnat ögonen.
Godnatt


Baby, i was born this way.

Jag har sedan vecka 2 vetat att jag skulle få ett syskon. En mini. En skrikandes unge helt enkelt. Kul. Jag ville ha ett syskon för typ tio år sedan så varför nu? Men jag insåg en sak idag, när jag fick reda på könet... Att jag skulle få bli storasyster till en flicka. Jag dog. Jag trodde aldrig att detta barn skulle ha en sådan betydelse i mitt liv. Nu vill jag inte göra annat än att ta så bra hand om henne som möjligt. Visa henne att den enorma världen egentligen inte är så hemsk (i våra trakter). So, HAPPY me.


collecting your jar of brains.

i would like to switch brain with someone, someone who is not thinking as much as i am. i'm tired of being me. sick of it. well, im going to manchester and london on sunday and i cant do anything else but screaming of happiness.

Its just like when we were skiing on the ice.

Nya tankar, nya händelser. Vet inte riktigt vart mitt liv är på väg.... Men jag hoppas på något ljusare. Jag vill att du ska kontakta mig, jag behöver dej men själv är jag för feg för att våga säga hej ens.....


RSS 2.0