first aid, please.

behöver jag säga mycket mer än så?
jag tror jag behöver första hjälpen. i alla fall på psyket - _ibland_.

sometimes i just wanna hide from the reality. just wanna see through a mirror so i don't have to watch my own reflection - it makes me wanna puke!

material happiness.

är det bara jag som blir sjukt glad över att hitta kläder man inte längre trodde existera i ens värld? nu var det bara att stryka allt och sedan in i garderoben! tjoho. eller nått.

is fading away.

har mina perioder i mitt liv då jag bara vill göra allt jag inte kan göra. typ som idag. jag vill kunna älska, men allt jag gör är att hata. jag vill kunna träffa allt och alla, men jag håller mig inlåst. jag vill kunna berätta för alla vad de egentligen betyder....men allt jag gör är att ignorera alla sms och samtal. jag vill kunna berätta för er två (ni vet vilka) hur mycket jag älskar er och hur glad jag är för eran skull. men istället klagar jag på att livet inte blev som jag ville.

peace.

can you spend a little time?

the sun goes down, and everything went black. just like my soul.
tralaala. jag har "framtids"planer igen. denna gång tror jag det kommer ske. vet dock inte om det är bra eller dåligt. förmodligen dåligt som alla mina andra val jag gör här i livet. men man kan inte lära sig något om man inte heller vågar ta riskerna.


and here i am, lost again.

tror verkligen att det är något fel på mig. jag vill inte kämpa för livet längre. vill gå och dö, typ.
thought you were from another world, beautiful stranger, but we were too much alike.
there's something in your heart that makes me feel good....! and here i am, and all i can see in you is just like a sister.

I'm a fake.

jag tror att mina känslor spelar mig världens spratt.
allt leker med mig. alla leker med mej.
men man får väl räkna med sådant under livets gång.

jag älskar dig, jag gör det. du vet att du finns i mina tankar nu när du inte längre finns på samma jord som jag.
önskar bara att du insett ditt livs misstag lite tidigare. jag vet - det är svårt, jag var där själv. det jobbiga är att jag inte kommer kunna gå på din begravning. du gjorde min barndom till något roligt, du fick mig att tänka på annat under den hemska perioden som varade i sex års tid. tack.
rest in peace älskade du.

was it like a date?

man kunde ju önska att man hade svaret på alla världens frågor. men tyvärr har jag inte det...så jag antar att jag ska fortsätta att gå runt och undra. men samtidigt så trivs jag i min närvaro/frånvaro, beskriv det hur ni vill.
att få höra the sounds i högtalarna gör mig aningen glad idag. och texterna gör det ju inte lite bättre heller.
en annan sak är att jag uppskattade evelins fina sällskap jag fick i helgen som var. det var på tok för länge sen, men vi ses igen på GAYkryssningen....!
nu far jag vidare till lilla linköping, där jag vill höra hemma.

im not okay. i promise.

nu har jag hunnit göra tre gaddar. varav en på mej själv. tjoooho!
ska jag göra rosor i en slinga runt armen or nooot?

my blood runs dry.

take my life, safe me from this death inside.

fast jag är ju helt levande på insidan. får känna dessa känslor som man egentligen inte vill känna. bara ibland hatar jag mitt liv. men kan just nu inte avgöra om känslan är underbar eller rent utsagt hemsk. men jag antar att det blir bättre när jag inte längre in my dreamworld.

bara i natt kommer jag stanna just där jag är.

men nu är det dags för gaddning.

non smokin'

gosh, det där med rökandet. jag har en känsla av att jag kommer faila. men jag vill klara det. mer än någonsin faktiskt. jag vill bli hälsosam, men kommer det gå? kommer jag kunan börja träna etc? det känns inte så. FAN! men jag SKA!

NERVERmind.

i would do anything. i would commit any sin just to make you happy. i love being in your company....and....GAH. say, i don't wanna be in love.

jag vill flytta. till göteborg, min bror. eller nae, till kanada. där har jag ju jobb också. fast ändå skulle ju linköping också fungera helt okej sådär....! men jag nöjer mej med att bo i Amelias säng för ett litet tag! <3<3<3

i would listen to you....

.....if you changed your name to DUBSTEP. I WOULD FREAKIN' LOVE YOU.

Nu ska man fara hem ifrån en jobbig men ändå kärleksfull tripp i nyköping. sedan åker jag till mitt andra hem vilket för tillfället är i linköping, hos anelia. där trivs jag som bäst.


my dream was just a dream. nothing more. but it was the best fucking dream i've ever had. please, come true.

and i dont wanna be the girl you lost to cocain....

these days can't find a man to please me.

well, i guess that's true...!

and i cant explain my feelings right now...but all i can say is;
I keep on movin' with the lights on.

RSS 2.0